30 грудня 2011 р. набрала чинності Угода між Кабінетом Міністрів України та Урядом Федеративної Республіки Бразилія про часткову відмову від віз, підписана 2 грудня 2009 р.

Положеннями Угоди передбачається можливість безвізового порядку в’їзду громадян України та Бразилії з метою туризму та бізнесу на період не більше 90 днів протягом 180 днів з дати першого в’їзду.

Проїзними документами, дійсними для поїздок громадян України в Бразилію на умовах згаданої Угоди, є паспорт громадянина України для виїзду за кордон та проїзний документ дитини.

Бразилія